A mi sztorink

2005 óta ez történt velünk és még sok minden más is.

Mérföldkövek

9

2005

Cégalapítás

9

2007

Megnyílt a németországi telephely 

9

2012

Elektromos osztály elindítása

9

2013

Svájci telephely létrejötte

9

2013

Saját tulajdonú székhely – költözik a cégközpont

Cégtörténet

A cég 2005-ben alakult meg, Budapesten. Kezdetben fő profilja a külföldi – elsősorban német- épületgépész társirodákkal való együttműködés, melynek köszönhetően komoly tapasztalatokat szereztek a német és nemzetközi épületgépészeti tervezés területén.

A cég 2007 közepe óta frankfurti telephelyet is működtet, azóta Svájcban és több magyarországi városban is nyitottak telephelyet.

A német partnerirodákat támogató magyar vállalkozásból önálló, jelentős tervezőcéggé fejlődött, mely mind a hazai, mind a német és a svájci piacon immár jelentős referenciákkal rendelkezik és önállóan nyer el európai jelentőségű megbízásokat az épületgépészet, az energetika, az épületautomatizálás és az épületvillamosság valamennyi területén.

A kezdetek (2006.)

Csillaghegyi irodaház (2008-2012.)

Árbevétele a kezdetektől töretlenül emelkedik, mára Magyarország egyik legnagyobb épületgépészeti tervezőirodájává nőtte ki magát 70 fő feletti létszámával. A cég a legmodernebb hardver- és szoftverparkkal rendelkezik. A birtokolt szakági szoftverek széles skálája biztosítja, hogy a szakma bármely szereplőjével hatékonyan együtt tudjanak dolgozni, legyen akár szó a korszerű BIM-tervezésről vagy hagyományos tervezési módszerek szerint. Sikereik érdekében mindig egy lépéssel a piaci igények előtt járnak.

A TGA Consult Kft. valamennyi telephelyére kiterjesztett ISO 9001:2015 minősítéssel rendelkezik.

A Balatonon „csapatunk” (2019)