Infrastruktúránk

Az infrastruktúra

Megfelelő CAD, mérnöki és irányítási ismeretekkel felkészülve a legnagyobb nemzetközi tervezési feladatok támogatására távolról

A TGA Consult Kft. már a 2005-ös alakulásától kezdve nemzetközi projekteken, német ügyfelekkel dolgozott, és ez a stratégiai fókusz azóta is változatlanul maradt. A cég felépítése és szervezése mind mérnöki, adminisztrációs és IT szempontból azt a célt szolgálja, hogy szolgáltatásainkat a lehető legrugalmasabb módon akár Budapesten, Neu-Isenburgban, vagy a partnerünk irodájában végezzük.

A Mérnöki osztály hármas tagolással oszlik meg:
– A projekt csoportvezetők elsősorban a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartásban, műszaki tanácsadásban és koordinálásban, üzleti döntésekben, projektvezetők koordinálásában veszik ki részüket.
– Projektvezetők tartják a folyamatos kapcsolatot műszaki részletkérdésekben, mind cégen belül és kívül, a megrendelővel és társtervezőkkel. Maguk is részt vesznek a CAD tervezésben és koordinálják a mérnökök munkáját.
– A mérnökök és CAD-szerkesztők megbecsült munkájára támaszkodva tudja a cég adott határidőre, terjedelemre és minőségre leszállítani azokat a terveket, amelyekkel ügyfeleink már régóta találkoznak.

IT oldalon két fő szempont szerint támogatjuk a mérnöki osztály súrlódásmentes munkavégzését
– Mind szoftveres, mind hardveres oldalról a cég IT berendezkedése annak van alárendelve, hogy az elvégzett munka azonos hatékonysággal legyen végezhető távolról, mintha a helyszínen történne.
– Nagyprojektekre jellemzően óriási adatmennyiség és számítógépes erőforrás szükséges a gördülékeny munkavégzés érdekében, ennek szellemében minden munkaállomásunk high-end számítógépből és 2-3 monitorból áll.

A Mérnöki osztályon túlmenően minden részlegünk, köztük a titkárság, HR, pénzügy, könyvelés és jogi támogatás úgy van berendezkedve, hogy nemzetközi partnereink követelményeit kielégítsük és támogassuk őket tanácsadással.