Karrierlehetőségek a TGA csoportnál.
Nyitott pozíciók pályakezdőknek és

Speciális lehetőségek – szakértőknek

Karrierlehetőségek a TGA csoportnál.
Nyitott pozíciók pályakezdőknek és

Speciális lehetőségek – szakértőknek

TGA Consult Kft., mint munkaadó

A legjelentősebb nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező hazai épületgépész vállalkozások egyikeként ma is ugyanarra az alapokra építünk, mint az indulás éveiben: munkatársainkra. Elhivatottságukra és professzionális tudásukra. Tevékenységünket megbízóink elvárásai alapján alakítottuk ki: épületgépészet mellett  épületvillamosság, épületautomatizálás, építészet, szoftverfejlesztés és ipari innovációk kezeléséből áll össze portfóliónk. Leendő kollégáink nem csak Budapesten és több vidéki városokban csatlakozhatnak hozzánk. Választhatják állandó németországi, illetve svájci kirendeltségeinket és közép-európai projektjeinket is. 

Nemzetközi és hazai piacon működő és folyamatosan bővülő épületgépészeti mérnökirodánk, villamostervező részlegünk és építészstúdiónk számára folyamatosan keres új kollégákat Budapest (III. kerületi), vidéki és külföldi irodáinkba: Tekintse át aktuális állásajánlatainkat! Várjuk jelentkezését. 

Épületvillamossági és épületautomatizálási mérnök

Épületgépész mérnök

Épületgépész mérnök

11 + 9 =

Legyél te is csapattag!

Dinamikusan fejlődő csapatunkba nagyon várunk téged is. Pályakezdő vagy? Esetleg váltáson gondolkozol?  Küld el életrajzodat HR csapatunknak! 

Schäffer Nikolett

HR generalista

Telefon

+36 1 346 7190